Rúzs

Hogyan erősítsük egyes életterületeinket a lakáson belül?

Hogyan erősítsük egyes életterületeinket a lakáson belül?

2010. március 26., péntek
Hogyan erősítsük egyes életterületeinket a lakáson belül?

Feng Shui II.

Itt a tavasz, visszavonhatatlanul. Ilyenkor gyakori panasz az úgynevezett tavaszi fáradtság, amely gyakran elronthatja még a legverőfényesebb napunkat is. Ha akad szabadidőnk, érdemes megejteni egy nagytakarítást a lakásunkban, és felmérni, hogy valójában mindent megtettünk-e a kiegyensúlyozott otthonért. Minden tárgyunk a helyén van? Esetleg van olyan életterület, amelyre kétségkívül lehetne gyúrni… Akkor nincs más hátra, mint használni a Feng Shuit!

A természet csak áramló mozgásokat ismer, ebből kifolyólag a hosszabb egyenesek természetellenesek. A káros energia vezetékekben, csatornákban, utcákon, hosszú folyosókon keletkezik. Ezenkívül ott, ahol egy lépcső vagy ablak az ajtóval van szemközt. Az ilyen helyeken az a veszély áll fenn, hogy az energia felgyorsul, és könnyen köddé válik. Káros energia, azaz ’sá’ létrejöhet falak élénél, házak sarkánál, a szobában a hegyes tárgyak közelében: szekrények vagy asztalok éles sarkainál. Akár tartós irritáció is felléphet ennek következményeként, így érdemes a hálószobát, a főzőhelyiséget, és az ülőhelyet végleg mentesíteni tőlük, vagy eltávolítani fő tartózkodási helyünktől, ugyanis a távolsággal hatása csökken. A báguá térkép – szó szerint a sárkány testét jelenti – hasznosítható a lakberendezési művelet során. Ennél a módszernél az ajtótól függ az ún. báguá területek elhelyezkedése. Ha egy helyiségben több ajtó van, el kell dönteni, melyiket használjuk a leggyakrabban, és az legyen a kiindulópontunk.

Milyen életterületet mivel erősítsünk?

Karrier (career): gyertya, hal, szélcsengő, kristálygolyó, kristályfigura Szerelem, házasság (love and marriage): delfinek, gyertyák, kristálygolyó, kristályfigura, párkapcsolati szobrok, mandarin kacsa, sárkányfejű teknős, féldrágakövek Család, egészség (health and family): gyertya, kristálygolyó, kristályfigura, elefánt, teknős Gazdagság, siker (wealth and prosperity): Buddha, zsákos -Buddha, Fu, Lu, Shou, gyertya, hal, kristálygolyó, kristályfigura, pénzérme, teknős Segítőkész emberek, utazás (helpful people and travel): Buddha-gyertya, elefánt, Fu, Lu, Shou, gyertya, kristálygolyó, kristályfigura, földgömbös levélnehezék, pénzérme, szélcsengő Alkotókészség, gyerek (creativity and children): Buddha, gyertya, kristálygolyó, kristályfigura, sárkány, szélcsengő Tudás, önművelődés, (wisdom and self-cultivation): bagoly, gyertya, kristálygolyó, kristályfigura, pénzérme Hír, hírnév (fame and reputation): gyertya, ló, kristálygolyó, kristályfigura Ezek tudatában pedig már csak végig kell gondolni, hogy melyik életterületünk igényli a pozitív energiákat, és indulhat is a ház kisebb átrendezése. A hatás biztosan nem marad el, főleg, ha hiszünk a módszerben, mivel ez minden alapja… Forrás: http://drimmun.com/terapiak/feng-shui.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.