Rúzs

Hölgyválasz: tavaszi cipőmustra

Hölgyválasz: tavaszi cipőmustra

2010. február 28., vasárnap
Hölgyválasz: tavaszi cipőmustra

Közeleg a várva várt tavasz. Lekerülnek a téli kabátok, a vastag kötött pulóvercsodák, na meg a téli lábbelik. De milyen cipő mellett tegyük le a voksunkat, ami biztosan megfelel a 2010-es lábbeli trendnek?

Szemezgessünk a Humanic és a Deichmann szerzeményeiből!

A Humanic igyekszik kielégíteni a vásárlói igényeket: a fiatalos formulától kezdve a sportoson át mindent fellelhetünk. Először is gondolnak a lazább öltözködésű fiatalokra, akik szívesen húznak a farmerhez tornacipőt. Magas szára ellenére is könnyű viselet, megvéd a portól és a kosztól. Mára az egyéniség és az eredetiség szimbóluma lett. Emellett megtaláljuk a klasszikus balerinacipőt, jelen esetben két stílusban: az egyik egy sportosabb kiadás; amit márkája is fémjelez; a másik egy kevésbé. Bátran felvehetjük az utóbbit nőies darabokkal is. Ezeknek a cipőknek két fajtája létezik: amely a láb formáját felveszi, igazodik hozzá felvéve azt, illetve a fix körvonalakkal rendelkező. Korábban a magassarkú csak a nemes férfiak kiváltsága volt, de mára a nőiesség és az elegancia szimbóluma lett. Szerencsére a nőcisebb hölgyeknek sem kell torna-, vagy sportcipőt húzniuk, nekik is kedveztek a tervezők. Ebben a magassarkúban igazán szexisnek érezheted magad: nemcsak magasabbnak, de vékonyabbnak is látszanak benne a nők. Bokapántja jól rögzíti a lábat, a fatalp és fasarok pedig újra visszatér a divatba. Aki szereti a különlegesebb darabokat, neki is akad kedvére való. Ez az elöl magasított talpú nem mindennapi felsőrésszel megáldott magassarkú cipellő csak neked készült, ha elég merész vagy hozzá! Végül, de nem utolsó sorban egy elegánsabb darab, amely sokban hasonlít az előzőhöz: elöl ugyancsak nyitott. Ebből kifolyólag elengedhetetlen az ápolt lábfej és a szépen kifestett lábköröm. Előnye: egyedi, elegáns, a hosszabb szár pedig kifejezetten egészséges, mert jól tartja a bokát. Ha pedig további információkra van szükséged a lábbelikkel kapcsolatban, irány a weboldal: http://www.shoemanic.com/int/Women A Deichmann darabjait szemügyre véve nem sok eltérést tapasztaltam a trendekben. Annyi a különbség, hogy ők szélesebb vevőkört szolgálnak ki, így a klasszikus darabokat sem hagyták ki készletükből. Jöjjön egy fiatalos platform cipő: magasított talpú női lábbeli, a kor igényeihez igazodva. Leginkább a balerina stílusra kontráz, de magasabb talpú kivitelben. Anyagát tekintve pedig sokkal lábbarátabb, mint bőr vagy műbőr társaik. A tornacipő egy mintákkal feldobott típusa már populárisabb irányt mutat, egyfajta nyitást a viselők felé. Kicsit szabadabb, „bolondosabb”, mint az egyszínű változataik. Ebben a darabban leginkább a stílusok vegyülése figyelhető meg: emlékeztet a balerinacipőre, de a sarokpánt megoldása a saruéhoz hasonlatos. Így nem kell azon izgulnunk, hogy egy-egy nagyobb esőzés alkalmával kinyúlik a lábbeli, és kilépünk majd belőle. Ez a cipőremek a sarut és a gladiátorcipőt egyesíti magában. Könnyű viselet, jól szellőzik benne a lábunk a melegebb napokon is. Felsőrésze velúrból készült, kövekkel és csatokkal ékesítették fel csak nekünk, csak most! Ha valamelyik darab felkeltette érdeklődésed, vagy csak úgy nézelődnél tovább kedvedre, megteheted: http://www.deichmann.hu/site/hu/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.