PROMO

Cipők pufi kabáthoz – melyiket válasszuk a kényelmes és divatos megjelenésért?

Cipők pufi kabáthoz – melyiket válasszuk a kényelmes és divatos megjelenésért?

2023. október 11., szerda
Cipők pufi kabáthoz – melyiket válasszuk a kényelmes és divatos megjelenésért?

Milyen cipőt hordjunk pufi kabát mellé? A jó hír az, hogy a retró stílusú sportcipőktől a vaskos csizmákig szinte bármit kombinálhatunk egy trendi stilizálás reményében. Elmondjuk, milyen cipők illenek tökéletesen a legmelegebb őszi és téli kabáthoz. Nem fogsz fázni ezekben a szettekben, és elegánsan sétálhatsz majd az utcákon! 

A pufi dzseki az őszi és téli szezon slágere – de milyen cipő áll mellé a legjobban? 

Néhány szezonnal ezelőtt a pufi kabát hódító hadjáratot indított a csúcstervezők kifutóin és a legnépszerűbb üzletláncok kollekcióiban. Azóta állandó eleme a városi öltözködési kódnak, és minden jel arra utal, hogy még sokáig velünk marad. Nem is csoda. Nincs melegebb és praktikusabb felsőruházat az év leghidegebb hónapjaira, mint a női pufi dzseki és a pufi kabát női verziói. Szeretjük őket termikus kényelmük, de egyúttal a könnyedségük és a hihetetlen sokoldalúságuk miatt is. A látszattal ellentétben a pufi dzseki nem csak a tipikus téli csizmákhoz, hanem különféle sportos és szabadidős lábbelikkel is tökéletesen passzol, sőt egy csipetnyi eleganciával és extravaganciával is remekül párosítható. Nem tudod, milyen cipő passzolna tökéletesen az Answear.hu kollekciójából választott pufi dzseki női modelledhez? Tekintsd meg ajánlatainkat! Kiválasztjuk a legdivatosabb összeállításokat a legjobban öltözött „It girl” stílusában, valamint a divatbemutatók sziluettjei szerint. 

Pufi kabát és magassarkú – eklektikus kombináció a divatkísérletek rajongóinak 

Mutatunk egy szettet, amelyet az extravagáns és a magassarkú rajongói imádni fognak: egy pufi dzseki és egy magassarkú papucs. Ez a kontrasztos kombináció igazán stílusosnak tűnik, ha tudod, hogyan kell játszani vele. Bár az igazi divatdiktátorok még klasszikus tűsarkú papucs, szandál és cipő modelleket is viselnek túlméretezett pufi kabáttal, a magassarkú bokacsizma vagy csizma azért praktikusabb lesz a hideg napokon. Kombináld leggingsszel vagy keskeny szárú nadrággal. Az ilyen cipők stílusához válassz egy rövid pufi kabátot vagy egy hosszabb oversize modellt! Tipikus utcai viselet nőies változatban.  

A komfortos pufi dzseki szereti a karakteres lábbelik társaságát, ezért remekül kombinálható a divatos, traktortalpú bokacsizmákkal, és az extravagancia kedvelőinek akár a magas talpú női papucs modelljeivel is. Az utcai ruházati trendek erős kombinációja már több szezon óta uralja a közösségi médiát – hidd el, határozottan nem unalmas a magas talpú papucs kontra pufi dzseki duó. Azt már megszoktuk, hogy a bokacsizma fazonú, masszív, katonai bakancs szabadon keverhető bármilyen divatstílussal, de már a nyári magassarkú papucsok is ebbe a szerepkörbe léptek. Tökéletesen passzolnak egy puha, oversize tréningruhához, farmerhez és pulóverhez, de akár leggingshez, fehér XXL-es inghez és divatos kötött mellényhez is. Ezek az érdekes kombinációk sokórányi kényelmet biztosítanak számodra, csavart adnak a stílusodhoz, és lehetővé teszik, hogy egynél több, egy világhírű divatbemutatóhoz illő megjelenést alkoss. Ha még kicsit csemegéznél a trendek között, olvasd el a következő cikket is: így párosítsd a Guess táskákat és cipőket a tökéletesen összhang érdekében

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.