PROMO

Női öv – egy stílusos kiegészítő, amely nem hiányozhat a szekrényedből

Női öv – egy stílusos kiegészítő, amely nem hiányozhat a szekrényedből

2023. január 27., péntek
Női öv – egy stílusos kiegészítő, amely nem hiányozhat a szekrényedből

Megjelenésünk nem csupán az általunk összeválogatott ruhadarabok, de a hozzájuk alkalmazott kiegészítők is nagyban meghatározzák. A női övek is ide sorolhatóak, bár sokan hajlamosak félvállról venni a megfelelő darabok kiválasztását. Azonban ez nagy hiba, hiszen a megfelelő öv segíthet tökéletes harmóniát teremteni szettünkben, míg egy rosszul választott modell a legmutatósabb ruhadarabot is elcsúfíthatja. Mire figyeljünk tehát az öv kiválasztása során? (x)

A kiegészítőink alkotta harmónia

Amikor a megfelelő női öv kiválasztására kerül a sor, nem elég csupán a viselni kívánt ruhadarabok jellegét és színárnyalatait fontolóra vennünk. Ahhoz, hogy valóban a szettünkbe leginkább illő darabot válasszuk, muszáj a többi kiegészítőre is odafigyelnünk. Tehát kiegészítőinknek harmonizálniuk kell egymással. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mindig olyan jellegű és színű övet válasszunk, amelyen nem csupán ruházatunkkal mutat jól, de színárnyalata, valamint stílusa hasonló, mint a táskáé, a cipőé és a karóráé.

Az öv anyagának kiválasztása

A női övek között már számtalan különféle anyagból készült modellt megtalálhatunk. Azonban még mindig igaz, hogy a valódi bőr övek messze a legjobb minőséget garantálják. Ráadásul a kínáltban már számtalan stílusban találhatunk ilyen öveket. Viszont nem muszáj ehhez ragaszkodnunk, hiszen csakúgy, mint a karóra női változatait illetően, az öveknél is saját egyéniségünk kifejezése a cél. Például egy pár szőttes hatást keltő espadrilles esetén jó választást jelenthet egy lazább vászon öv is, azonban az ilyen anyagból készült darabok korántsem olyan strapabíróak, mint a bőr, így nem ajánlottak gyakori használatra.

Girl in elegant, red belted dress and shoes on city heel shows slender legs. Full-length photo in city cafe

Figyeljünk a megfelelő méretre

Az övek között is különféle méretekkel találkozhatunk, itt viszont elsősorban nem betűkkel jelölik azokat. A leggyakrabb jelölés ugyanis a szám, amely magának az övnek a centiméterben kifejezett hosszára utal. Ennek segítségével a derekunkat lemérve egyszerűen kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő méretet még online vásárlás során is. Viszont mindenképp megéri alaposan odafigyelnünk erre, hiszen az öv mérete nem csak praktikus szempontból, de esztétikailag is sokat számít.

Fókuszban a minőség

A fentebb említetteket alaposan fontolóra véve már lehetséges, hogy tudjuk, körülbelül milyen női övet szeretnénk vásárolni, azonban még mindig hátravan a minőségi tényező, amelyre figyelnünk kell. Egy női öv ugyanis nem csupán esztétikai célokat szolgál, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőséget választunk. Ha tehát szeretnénk biztosra menni, akkor mindenképp az elismert márkák termékei közül érdemes vásárolnunk. Ne sajnáljunk költeni egy jó övre, hiszen sokkal kifizetődőbb lehet egy sok évig jól funkcionáló darabot vásárolnunk, mintha pár havonta vennénk egy-egy rosszabb minőségűt.

Összegzés

Ha tehát övet szeretnénk vásárolni, akkor fontos odafigyelnünk rá, hogy az passzoljon többi kiegészítőnkhöz is, valamint kellően jó minőségű anyagból, megfelelő gyártótól származzon. Amennyiben ezek és az öv mérete is megfelelően passzol, akkor biztosan nem lesz majd okunk panaszra.

Támogatott tartalom
Képek forrása:Envato Elements

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.