PROMO

Mit vegyek fel egy férfi farmerdzsekihez?

Mit vegyek fel egy férfi farmerdzsekihez?

2022. október 27., csütörtök
Mit vegyek fel egy férfi farmerdzsekihez?

Mindannyian keressük a módját, hogy lehetőleg stílusosan és divatosan nézzünk ki. A férfi farmerdzseki nagyszerű darab, ha ezt a célt szeretnénk elérni. Nemcsak a minták tekintetében van sok lehetőséged, de változatos ruhákhoz is viselheted: tavasszal, télen és ősszel is tökéletes kiegészítő lesz. (x)

Ha stílusos és divatos akarsz lenni, a férfi farmerdzseki a legjobb választás

A farmerdzseki sokoldalú ruhadarab, amely sokféleképpen viselhető. Ez egy klasszikus, évtizedek óta létező dizájn, amellyel stílusosan és divatosan nézhetsz ki. A férfi farmer dzsekik többnyire könnyen tisztíthatóak, ha foltosak lesznek, illetve javíthatóak, ha megsérülnek. Ki is vasalhatod ezeket, hogy gyűrődésmentesek legyenek.

Tavasz mellett a téli vagy őszi hónapokban is viselheted, mert a bélelt verziók nagyon melegek, de van néhány dolog, amit a divatszakemberek szerint érdemes szem előtt tartanod ilyenkor. Kerüld például a túl szűk felsőket a farmerdzseki alatt, ne erőltesd a bőrcipőt, illetve rossz időben kerüld az élénk színeket, például a pirosat és a fehéret, mert ezek könnyen foltosak lehetnek.

Viselheted inggel és pólóval is

A farmerdzsekik a legmegfelelőbb ruhadarabok, ha szeretsz napról napra változatosan öltözködni: viselheted ingek férfi verzióival és egyszerű pólóval is. A farmerdzsekik hordásához nem kötelező hosszú szárú farmert vagy nadrágot felvenni, minden más alsóruházat mellé jó kiegészítő lehet. A legfontosabb, hogy ez így legyen, a farmerdzsekik megfelelő színének és méretének kiválasztása.

Ezek a ruhadarabok télen és ősszel tökéletesek, tavasszal is megfelelhetnek az időjárás függvényében, nyáron azonban vastagságuk miatt túl nehéznek tűnnek – kivéve, ha egy hűvösebb estére van kilátás. Ha világosabb színeket választasz, akkor egész évben viselheted őket – ilyenek a tavaszi és nyári tónusok, például a fehér, a világoskék vagy a világoszöld.

Ha szereted a kabátot különböző típusú ruhákkal kombinálni, akkor nem kell aggódnod, hogyan illeszkedj ezekhez, ugyanis szinten nincs tabu ebben a kategóriában. Biztosan találsz majd olyat, ami illik a stílusodhoz és karakteredhez.

Hogyan érheted el a megfelelő megjelenést?

Amikor farmerdzsekit viselsz, az első dolog, ami eszedbe jut a stílusosság mellett, az a melegség, amit biztosít majd. Télen akár állandó kabátként is felveheted, ha megfelelően kibélelt verziót vásárolsz. Éppen ezért nem ritka, hogy a lehető leghamarabb leveszed a kabátodat, ha bent vagy egy helyiségben – ilyenkor a dzseki alatt elég, ha egy póló van rajtad. Hatalmas szabadságot jelent ez, hiszen megspórolhatsz néhány felesleges ruhadarabot.

Kerüld a túl sok réteget egyszerre: ha a farmerdzseki alatt trikót, inget és vastag pulóvert is viselsz, úgy fogsz kinézni, mint egy felfújt léggömb. Jobb, ha egy olyan réteget választasz, amely jól illeszkedik az öltözéked többi részéhez, ilyen az ing vékony pulóverrel vagy mellénnyel, esetleg a póló egy hosszú ujjú inggel. A legjobb választás egyszerűen egy hosszú ujjú ing vagy egy garbó, és semmi más! Reméljük, hasznosnak találtad a tippjeinket, és immár pontosan tudod, hogy mit viselj egy férfi farmerdzsekivel.

Támogatott tartalom!
Képek forrása: modivo.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.