PROMO

Férfi kézi Eb: 10 ok, amiért ott kell lenned a PICK Arénában

Férfi kézi Eb: 10 ok, amiért ott kell lenned a PICK Arénában

2022. január 4., kedd
Férfi kézi Eb: 10 ok, amiért ott kell lenned a PICK Arénában

Sporttörténelmi napok elé néz Szeged: hat Európa-bajnoki mérkőzést rendeznek a PICK Arénában. Jegyeket és bérleteket is lehet még vásárolni.

1. Először rendezhet férfi kézilabda Európa-bajnokságot Magyarország (és Szlovákia). Idehaza Budapesten, Debrecenben és Szegeden lesznek meccsek. Ha ott leszel a lelátón, te is részese lehetsz a sportági történelemnek.

2. Mázlista vagy, mert a szegedi az Európa-bajnokság legerősebb csoportja: a francia, a horvát, a szerb és az ukrán válogatott mérkőzéseit figyelheted!

3. Olimpiai bajnokokat láthatsz: Tokió aranyérmes csapatában, a francia válogatottban többek között a PSG, a Barcelona, a Montpellier, a Nantes sztárjait figyelheted, így Nikola Karabaticot, Ludovic Fabregast, Melvyn Richardsont. De ott lesz a pályán Kentin Mahé, a Telekom Veszprém kézilabdázója is.

4. A bivalyerős, a két évvel ezelőtti Eb-n ezüstérmes horvát válogatott is előtted játszik az arénában, így Domagoj Duvnjak, Ivan Cupic és Luka Cindric játékát is megcsodálhatod.

5. Egy szerb-horvát meccs, bármelyik sportágban? Akármikor jöhet! A két szomszédos ország nemzeti csapatai összecsapásának otthont adni nagy megtiszteltetés és kiváltság – nem is kérdés, hogy libabőrös hangulat várható ezen a meccsen – január 15-én, 20:30-tól!

6. Bogdan Radivojevicnek szurkolhatsz! A PICK Szeged játékosa most a szerb válogatott színeiben lép pályára az arénában – ha gondolod, lehetsz kicsit elfogult. A szerbek csapatában ott lesz a veszprémi Vladimir Cupara is.

7. Kényelmesen szurkolhatsz az arénában: 555 parkolóhely, biciklitárolók várnak érkezéskor, majd büfék és 8143 ülőhely bent, az arénában – az egyik a tiéd!

8. Nemcsak a pályán várhatnak élmények: találkozhatsz az Európa-bajnokság kabalaszarvasával, Trickyvel, és kézilabdás aktivitásokban is részt vehetsz a kiegészítő programoknak hála.

9. Biztonságosan szurkolhatsz: az arénába védettségi igazolvánnyal, vagy 72 órán belüli negatív PCR-teszttel lehet belépni, és végig – az étkezés, italfogyasztás kivételével – kötelező viselni az orrot és szájat eltakaró maszkot: vigyáz(z)unk egymásra!

10. Ha továbbjut a magyar válogatott a budapesti csoportból, leendő középdöntős ellenfeleit láthatod a PICK Arénában – a két szegedi (és debreceni) továbbjutó ugyanis a budapesti középdöntős csoportban folytathatja.

Jegyeket a watchgamesseemore.hu/jegyek oldalon vásárolhatsz!

Légy részese a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságnak Szegeden (is)!

(Támogatott tartalom! / Fotók: EHB)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.