Politika

Nem várt helyről ismerték el Orbán Viktor munkáját

Nem várt helyről ismerték el Orbán Viktor munkáját

Azt is megírták mi adhat újabb erőt a magyar miniszterelnöknek

5 órája
Nem várt helyről ismerték el Orbán Viktor munkáját

Úgy látszik egyre nagyobb a pánik Brüsszelben. A Patrióták sorra nyerik a választásokat, legutóbb Ausztriában az FPÖ, mint lapunk is megírta. A Politico brüsszeli hírportál cikke egyértelmű figyelmeztetést küld az EU vezetőinek. Orbán Viktor politikáját egyre több országban követik, most pedig nem várt helyről ismerték el a magyar miniszterelnök munkáját - számol be a Magyar Nemzet cikke.

 

Brüsszel ásít, miközben Európa jobboldali pártjai újabb győzelmet aratnak. Erről ír a Politico cikke. A brüsszeli hírportál felteszi a kérdést, hogy hány jobboldali kormánynak kell még hatalomra kerülnie, mire az EU beismeri, hogy problémákkal küzd? Nem várt elismerés ez arról, hogy az Unióban mostani vezetésével bajok vannak - írja a portál.

 

Az emberek Európa-szerte érzik, hogy az elit nem ad megfelelő választ a problémáikra, érzik a migrációs politika elhibázottságát, de a szivárványkoalíciók, nagykoalíciók és hasonló megoldások segítségével az elit megtartja a hatalmát – mondta el a Magyar Nemzetnek Kiszelly Zoltán, a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány politikai elemzési igazgatója, ezt lapunk is megírta

Az EU diplomatái és tisztviselői viszont úgy tűnik még mindig nem akarnak szembe nézni azzal, hogy az embereknek nem tetszik az, ahogyan Európát irányítják.

Bármilyen koalíció is jön létre, az osztrák politika valószínűleg nem fog sokat változni

 – mondta neve elhallgatását kérve egy EU-diplomata. Ez pedig tükrözi a brüsszeli általános hangulatot. A Poltico viszont arra figyelmeztet, hogy miközben Brüsszel vállat von, a jobboldali erők térnyerése egyre nagyobb méreteket ölt.

Egyre többen követik Európában Orbán Viktor politikáját, és a Politico is elismeri, ha Donald Trump megnyeri a novemberi amerikai elnökválasztást az újabb erőt adhat a magyar miniszterelnöknek.

A Magyar Nemzet cikk itt olvasható el.

Nyitókép: Michal Cizek / AFP

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.