Politika

Dömötör Csaba: Magyar Péter végre megjelent az Európai Parlamentben

Dömötör Csaba: Magyar Péter végre megjelent az Európai Parlamentben

Magyar Péter a 33. napon megérkezik a munkahelyére

2 órája
Fotó: Facebook
Dömötör Csaba: Magyar Péter végre megjelent az Európai Parlamentben

Dömötör Csaba Facebook-posztjában arról számol be, hogy Magyar Péter több mint harminc nap elteltével először látogat el az Európai Parlamentbe.

Dömötör Csaba szerint végülis az is egyfajta eredmény, hogy Magyar Péter az önmagáról készült végtelen mennyiségű fotó készítése közben arra is szorított időt, hogy a nyári szünet utáni 5. héten először megjelenjen Brüsszelben, a munkahelyén. 

Ezzel a lendülettel abszurd bárdolatlansággal kezdte szórni másokra a „naplopó” jelzőket. Jócskán furcsa ez annak fényében, hogy szeptemberben a nyilvános jegyzőkönyvek szerint egyszer sem vett részt brüsszeli üléseken (tudják, ez az a munkahely, amelyre hivatkozik, mikor nem ül be a fővárosi közgyűlésbe) 

- írta a posztban Dömötör. 

 

Az európai parlamenti képviselő azt is elmondta, hogy ugyanannak a bizottságnak - a mezőgazdasági és vidékfejlesztési szakbizottság - lesz a tagja, mint Magyar Péter. 

Erre a házszabály alapján leghamarabb jövő hétfőtől lesz lehetőségem, amikor a plenáris ülésen megerősítik a tagságomat. Így, bár a mai ülésen még nem találkozhatunk, de utána biztosan. Állok elébe, van mit megvitatnunk.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.