Politika

Dömötör Csaba: Új Szerep, de a feladat marad a régi

Dömötör Csaba: Új Szerep, de a feladat marad a régi

A politikus több, mint tíz évet töltött kormányzati és parlamenti államtitkári pozíciókban.

3 órája
Fotó: Arpad Foldhazi
Dömötör Csaba: Új Szerep, de a feladat marad a régi

Európai parlamenti képviselőként folytatja a munkáját október 1-jétől Dömötör Csaba. A politikus közösségi oldalán felidézte: bő tíz évet dolgozott kormányzati kötelékben, majd ugyanennyit parlamenti államtitkárként.

Egy kilenc évvel ezelőtti őszi napon azzal az érzéssel léptem be az Országgyűlésbe, hogy nem tudok annál felemelőbb feladatot, mint Európa legszebb épületében Magyarországért dolgozni, még akkor is, ha ez sok vitával jár. Kilenc év után és vagy 750 felszólalással a hátam mögött ugyanígy gondolom

– értékelt Dömötör Csaba.

A kormánypártok új uniós képviselője elmondta: várja az európai parlamenti feladatot, amelyet más okokból, de ugyanilyen megtisztelőnek tart és eddigi munkája folytatásának tekint.

A Fidesz brüsszeli delegációjával arra vállalkozunk, hogy erősítsük a nemzeti hangot egy olyan intézményben, ahol azt sokan lejjebb tekernék

 – emlékeztetett. Bejegyzése végén megköszönte országgyűlési képviselőtársainak és kormányzati harcostársainak a szövetséget, munkatársainak a folyamatos támaszt, támogatóiknak pedig a bizalmat. Mint írta,

az állomáshely új, de a feladat a régi: egy kultúráját megőrző, gazdaságában erősödő és döntéseit saját kézben tartó Magyarország.

Dömötör Csaba helyére Hidvéghi Balázs érkezik a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkáraként, amint arról lapunk korábban beszámolt.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.