Politika

Deutsch Tamás: Manfred Weber nyilatkozzon, "be fogják-e védeni" Magyar Pétert!

Deutsch Tamás: Manfred Weber nyilatkozzon, "be fogják-e védeni" Magyar Pétert!

3 órája
Deutsch Tamás: Manfred Weber nyilatkozzon, "be fogják-e védeni" Magyar Pétert!

Manfred Webernek haladéktalanul nyilatkoznia kell arról, hogy a néppárti képviselők fenntartják-e Magyar Péter mentelmi jogát - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője a Facebook-oldalán vasárnap.

 

Deutsch Tamás hangsúlyozta: Manfred Weberhez, az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjéhez, Magyar Péter frakcióvezetőjéhez fordulnak, hogy "haladéktalanul" nyilatkozzon arról, a néppárti képviselők "teljesen szabálytalanul be fogják-e védeni Magyar Pétert", lehetőséget teremtve neki, hogy a mentelmi joga mögé bújva megússza a felelősségre vonást.

Azt mondta, a diszkóbotrány éjszakáján, "amikor Magyar Péter csatakrészegen kiskorú lányokat zaklatott", az őt levideózó vendéget megfenyegette, megütötte és ellopta a telefonját, majd miután kidobták őt a "tinipartiról", bedobta a telefont a Dunába.

Nehogy ismét előkerüljenek róla olyan felvételek, amelyekből kiderül, hogy Magyar Péter nagyon nem az, akinek látszik

 - fogalmazott.

A lopás köztörvényes bűncselekmény. A lopásból büntetőügy lett, és ahhoz, hogy a Tisza Párt elnökét bíróság elé állíthassák, az európai parlamenti mentelmi jogáról szavazni kell majd - közölte Deutsch Tamás.

Hozzátette, bár Magyar Péter korábban ellenezte a mentelmi jogot, most "esze ágában sincs felelni ezért a tettéért sem, inkább elszaladt "a háború- és bevándorláspárti" Manfred Weberhez, hogy a szavazáskor az emberei védjék meg őt. A fideszes politikusf szerint Magyar Péter el akarja kerülni a felelősségre vonást azzal, hogy nem mond le mentelmi jogáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.