Politika

Az egészségügyért felelős uniós biztosi munka az EU jövőjét meghatározó feladat

Az egészségügyért felelős uniós biztosi munka az EU jövőjét meghatározó feladat

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a mai napon ismertette az új Európai Bizottság biztosjelöltjeit és kijelölt feladatköreiket.

2 órája
Fotó: Csudai Sándor
Az egészségügyért felelős uniós biztosi munka az EU jövőjét meghatározó feladat

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a mai napon ismertette az új Európai Bizottság biztosjelöltjeit és kijelölt feladatköreiket. Várhelyi Olivér magyar biztosjelölt az egészségügyi és állatjóléti területért felel majd a következő öt évben – olvasható a Fidesz sajtóközleményében.

 

Alig vagyunk túl egy az egész világot megrázó járványon, aminek következményeit a mai napig érezzük. Sok szakember mondja, hogy a járványok korába léptünk. Ez tökéletesen mutatja, hogy az egészségügy az EU jövőjét meghatározó egyik legfontosabb terület

 – emelte ki Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP képviselőcsoport vezetője, a Patrióták képviselőcsoport tagja, majd hozzátette:

Mindazok, akik politikai elfogultságból most gúnyolódnak a magyar biztosjelölt új feladatain, azok valójában a betegeken és az egészségügyben dolgozókon gúnyolódnak. Fontos és nehéz feladatokat bíztak tehát Várhelyi Olivér magyar biztosjelöltre. Meggyőződésünk, hogy ezekkel a feladatokkal is sikeresen fog megbírkózni a magyar biztos. Várhelyi Olivér számíthat a támogatásunkra!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.