Politika

Megvan Győrffy Balázs utódlására a jelölt

Megvan Győrffy Balázs utódlására a jelölt

8 órája
Fotó: NAK/ZSOCC
Megvan Győrffy Balázs utódlására a jelölt

Papp Zsoltot, az Agrárminisztérium helyettes államtitkárát jelölték a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöki posztjára, miután Győrffy Balázs botrányba keveredett, és lemondott minden közéleti posztjáról. Papp Zsolt 2020 óta dolgozik az Agrárminisztérium kötelékében, a vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős államtitkár.

Fotó: NAK/ZSOCC. 

 

Az Agrárminisztérium helyettes államtitkárát, Papp Zsoltot jelölték a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöki posztjára, miután Győrffy Balázs a múlt héten lemondott minden közéleti posztjáról – írja a HVG.

A 304 országos küldött szeptember 13-án dönt a javaslatról. Az új választásra azután kerítenek sort, hogy az eddigi elnök, a fideszes Győrffy Balázs egy budapesti szórakozóhelyen ittas állapotban megütött egy nőt. Az ügyben súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt eljárás indult.

Bővebben ITT olvashatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.