Politika

Megmozdultak a fiatalok Orbán Viktor hívására

Megmozdultak a fiatalok Orbán Viktor hívására

Megkezdődött a toborzás a Fidelitas zászlaja alá, ahogy azt a miniszterelnök meghirdette Tusványoson.

4 órája
Fotó: Facebook
Megmozdultak a fiatalok Orbán Viktor hívására

A Mandiner a Fidelitas elnökét kérdezte arról, mennyire vették magukra a fiatalabb korosztály képviselői a miniszterelnök kijelentéseit.

Fotó: Facebook. 

 

Farkas Dániel elmondta, 

most is mi vagyunk a legnagyobb szervezet, ahol a legtöbb fiatal állt eddig is csatasorba, ha kampányról és harcról volt szó.

Az elnök elmondása szerint a Fidelitas ott van minden megyében, megyei jogú városban, a választókerületekben, kisebb településeken, sőt a helyi önkormányzatok képviselőtestületeiben is. 

Farkas Dániel szerint a Fidelitas nem mellesleg most több szempontból is vérfrissítésen megy keresztül. Közben megkezdődött a toborzás is a Fidelitas zászlaja alá, ahogy azt a miniszterelnök meghirdette Tusványoson. Ahogy Farkas Dániel kihangsúlyozta:

és mi, harmincasok az ősz folyamán átadjuk a stafétát egy olyan huszonéves csapatnak, akik erre felkészültek, akik mögött komoly munka áll már most is és az elkövetkező 10 év fiatal harcosainak becsatornázásáért és kineveléséért felelnek majd.

Arra a kérdésre pedig, hogy milyenek a mai fiatalok, és hogy támogatják-e a jobboldali értékeket, a Fidelitas elnöke azt állította, nincsenek olyanok, hogy mai fiatalok vagy régi fiatalok, csak nemzeti, patrióta, harcos fiatalok vannak és globalista, woke-liberális szabadcsapatok, akiket nehéz megfogni, mert egy laza, mégis erős hálón keresztül tematizálják a közvéleményt. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.