Politika

Gyurcsány Ferenc kiosztotta Magyar Pétert

Gyurcsány Ferenc kiosztotta Magyar Pétert

4 órája
Fotó: MTI/Kovács Tamás
Gyurcsány Ferenc kiosztotta Magyar Pétert

Egyre borúsabb képet fest a magyar baloldal jelenlegi helyzete. Az óbaloldal belső megosztottsága és az újbaloldallal szembeni folyamatos támadások egyre inkább szétzilálják a korábban egységes politikai tábort.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke legutóbbi közösségi médiában beosztott bejegyzése során Magyar Pétert, a Tisza Párt elnökét támadta, árulónak nevezve őt.

A bukott miniszterelnök Saul és Pál keresztény megtérésének szimbolikáját felhasználva, megpróbálta erkölcsi alapon hitelteleníteni Magyar Pétert. Az ilyen jellegű megszólalások azonban sokak számára inkább tragikomikusnak tűnnek, mintsem komoly politikai állásfoglalásnak. 

Miközben a baloldali pártok vezetői egymással vannak elfoglalva, a saját választóik egyre inkább elfordulnak tőlük. A pártok közötti feszültségek és a belső viták eredményeként pedig tovább csökken a baloldal hitelessége a közvélemény előtt. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.