Politika

Az egymással is civakodó két baloldali politikus egyforma butaságot írt közöségi oldalán

Az egymással is civakodó két baloldali politikus egyforma butaságot írt közöségi oldalán

Ebben hasonlít egymásra Gyurcsány Ferenc és Magyar Péter

SzegedMA
Szerző: SzegedMA
Tegnap, 18:20
Az egymással is civakodó két baloldali politikus egyforma butaságot írt közöségi oldalán

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy tegnap Gyurcsány Ferenc és Magyar Péter is számonkérte Deutsch Tamáson, hogy miért ült az olimpikonokat Párizsból Budapestre szállító repülőgépen. Nem volt nehéz dolguk megtalálni a repülőn Deutschot, egy percig nem titkolta, hogy ott ül a gépen, ez a Magyar Olimpiai Bizottság videójából derült ki.

 

 

A két gyűlölködő politikusnak érdemes lett volna utánanézni, hogy Deutsch nem, mint politikus kapott helyett a repülön, hanem mint a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke. 

Gyurcsány Ferenc a tőle megszokott gyűlölködő stílusban írta meg bejegyzését a közösségi oldalán, Magyar Péter sem maradt el tőle, politikai haszonszerzésnek beillő posztjával hatalmas gyűlöletcunamit indított el közösségi oldalán-szokás szerint. Igaz a bejegyzés alatt több híve is jelezte, hogy átlpett egy határt, ami veszélyes. Ahogy volt olyan aki azt írta, hogy biztosan az fáj Magyarnak, hogy ő nem kapott jegyet a járatra.

A Magyar Nemzet, a közösségi oldalon tett bejegyzések kapcsán írt cikkében kitér arra, hogy nem először vehető észre hasonlóság Gyurcsány Ferenc és Magyar Péter psoztjai között. "Először is, mindketten a hon megmentőjének szerepében tetszelegnek. Aztán pedig, ha elkezdjük átnyálazni a korabeli híreket Gyurcsány Ferenc sportminiszteri idejéből, egész sok további hasonlóságot találunk. De van egy aktuális közös metszet is: 

mindketten szeretnek baromságokat kiírni a Facebookra Deutsch Tamásról.

A cikk szerzője megjegyzi, hogy mindkét írásból sugárzik az ostobaság gőgje, ugyanis egyik sem említi meg, hogy Deutsch Tamás 2012 óta a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) alelnöke. Vagyis nem brüsszeli politikusként kísérte haza az olimpiai csapatot, hanem a MOB – a magyar olimpikonok érdekeit képviselő szervezet – egyik vezető tisztségviselőjeként.

Sebaj, a valóság sosem zavarta Gyurcsány Ferencet. Ne féljenek, tanítványát, Magyar Pétert sem fogja.

- összegzett a szerző.

Deutsch Tamás egyébként rendkívül elegánsan, nem említve a két gyűlölködő politikus nevét reagált a bejegyzésekre.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.