Politika

Orbán Viktor: Nemzeti érzelmű, bátor, vagány fiatal harcosokat keresünk

Orbán Viktor: Nemzeti érzelmű, bátor, vagány fiatal harcosokat keresünk

2 órája
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/ Fischer Zoltán
Orbán Viktor: Nemzeti érzelmű, bátor, vagány fiatal harcosokat keresünk

A magyar nagystratégia megvalósításához el kell kezdeni a toborzást a fiatalok között – hangsúlyozta a miniszterelnök.

A világrend változása hosszú – 20-25 éves – folyamat, ami alatt vita lesz. Ellenfeleink azt fogják mondani, hogy önálló nemzeti nagystratégia helyett betagozódás kell. Ezért állandóan támadni fogják és dolgozni fognak a pályamódosításon. Megkérdőjelezik majd nemcsak a nagystratégia tartalmát, hanem a szükségességét is – mondta Orbán Viktor, leszögezve ugyanakkor: ezt a küzdelmet vállalni kell!

 

Az időtáv problémájáról szólva kifejtette, hogy a stratégia utolsó szakaszának megvalósítása a mai húszas-harmincas éveikben járó fiatalokra vár. Ezért – még most és még nekünk – el kell kezdeni a toborzást a fiatalok között!

– hangsúlyozta a kormányfő.

Hozzátette:

a nemzeti tábor csak trombitaszóra bújik elő, és csak magasba emelt zászló alá tud gyülekezni, ezért nemzeti érzelmű, bátor, fiatal harcosokat kell találnunk!


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.