Politika

Orbán Viktor elárulja, Azahriah vagy Majka áll hozzá közelebb (Videó)

Orbán Viktor elárulja, Azahriah vagy Majka áll hozzá közelebb (Videó)

A miniszterelnök egy titkot is megoszt magáról.

3 órája
Fotó: Facebook
Orbán Viktor elárulja, Azahriah vagy Majka áll hozzá közelebb (Videó)

Azahriah vagy Majka – teszik fel Orbán Viktornak a kérdést, amire kis gondolkodás után azt feleli: Majka. A miniszterelnök a TikTok oldalán megosztott legújabb videójában arra is választ ad, hogy a Halott Pénz vagy Ákos dalait kedveli jobban, de mint fogalmaz, Ákos a király.

Fotó: Facebook. 

 

Ám amikor arról kérdezik, Ákost vagy Koncz Zsuzsát preferálja inkább, elárulja, hogy titkos Koncz Zsuzsa rajongó, de mivel ezt titokban tartja, kitart Ákos mellett.

A miniszterelnök Ákost jobbnak tartja még Bródynál és a Queennél is, véleménye szerint a Queen egy showműsor, Ákos viszont egy komoly dolog. 

Ákos vagy Cseh Tamás? – hangzik az utolsó kérdés, amire Orbán Viktor kifejti, Cseh Tamást választja, mert mindennek van egy ősforrása, még Ákos zenéjének is. 

Minden komoly dolog Cseh Tamáshoz megy vissza, mégiscsak ő az énekmondó, az első, igazi, az örökös, halhatatlan énekmondó.

– felelte a miniszterelnök.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.