Politika

Szijjártó Péter: Európa egy világháború szélén áll (Videó)

Szijjártó Péter: Európa egy világháború szélén áll (Videó)

2024. június 6., csütörtök
Szijjártó Péter: Európa egy világháború szélén áll (Videó)

A külügyminiszter szerint az uniós döntéshozók Európát a harmadik világháború szélére sodorták. Miközben a magyar kormány a békét hangsúlyozza, az Európai Néppárt elnöke sorkatonaságról és egy közös hadsereg felállításáról beszél.

 

Tudjuk, hogy megy ez, mi vagyunk a szomszédban, mi lennénk az elsők, akiket a frontra küldenének

– fogalmazott Szijjártó Péter a háborúval kapcsolatban. A külügyminiszter a Magyar Nemzetnek adott interjújában arról beszélt, hogy Európában jelenleg háborús készülődés folyik, amelyből a magyar kormány ki akar maradni. 

 

Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke a napokban a többi között már arról is beszélt, hogy a tagállamokban a sorkatonaság bevezetésére, az unióban pedig egy közös hadsereg felállítására lenne szükség. 

Szijjártó Péter szerint az EU-s vezetők lelepleződtek. A külügyminiszter szerint tisztán látszik, hogy ők nem a békében, hanem a háborúban érdekeltek.

További részletek pénteken 17.50-től a Hír TV Célpont című műsorában.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.