Politika

Orbán Viktor: töröm a fejem, hogyan oldjuk meg úgy, nekik jobban fájjon, mint nekünk

Orbán Viktor: töröm a fejem, hogyan oldjuk meg úgy, nekik jobban fájjon, mint nekünk

A miniszterelnök vérlázítónak nevezte az Európai Bíróság ítéletét.

2024. június 14., péntek
Orbán Viktor: töröm a fejem, hogyan oldjuk meg úgy, nekik jobban fájjon, mint nekünk

Az Európai Bíróság elítélte Magyarországot. A Magyar Nemzet korábban már beszámolt róla, hogy 200 millió eurós bírságot kell fizetnie hazánknak egy összegben, illetve minden nap további 1 milliót, mivel szerintük Magyarországnak megsértette az uniós bevándorlási politikát.

 

Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet.

– mondta Orbán Viktor. Majd rámutatott: „köztudott dolog, hogy az Európai Unió, a brüsszeli buborék, tele van Soros György embereivel.”

A miniszterelnök szerint Soros György sose rejtette véka alá, mivel ő maga írta meg, hogy szerinte évente egymillió migránst kéne behozni Európába. Ha pedig nincs rá pénze az Uniónak, akkor majd ő ad kölcsönt, hogy  Európából egy kevert népességű kontinens legyen. 

A migrációs brüsszeli követelés azt jelenti, hogy engedjük be őket. Adjunk nekik pénzt, lássuk el őket, és engedjük meg, hogy itt éljenek velünk.

– jelezte Orbán Viktor. 

Mi ahhoz ragaszkodunk, hogy csak kizárólag Magyarországon és csak a magyarok mondják meg azt, hogy kikkel élünk együtt.

– hangsúlyozta a miniszterelnök. Hozzátette: ez a vita tárgya.

Azt is elmondta, hogy „töri a fejét” azon, hogy hogyan oldják meg úgy ezt, hogy nekik jobban fájjon, mint nekünk.

„Ilyet még a világ nem látott. Ha azt mondom, hogy vérlázító vagy felháborító, az eddigi európai bírósági döntések történetét figyelembe véve, akkor én nagyon enyhe, visszafogott nyilatkozatot tettem.” – mondta Orbán Viktor.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.