Politika

Orbán Viktor: Manfred Weber régi ellensége Magyarországnak

Orbán Viktor: Manfred Weber régi ellensége Magyarországnak

Az Európai Néppárt elnöke nemrég arról beszélt, a hetes cikkes jelentés elfogadásakor Magyarország ellen szavazott.

2024. június 21., péntek
Fotó: Fischer Zoltán
Orbán Viktor: Manfred Weber régi ellensége Magyarországnak

– Manfred Weber régi ellensége Magyarországnak. Hozzá képest Ursula von der Leyen csak egy ministráns kislány – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán, felidézve a Kossuth rádiónak adott ma reggeli interjúban elmondottakat.

Emlékezetes, hogy Manfred Weber nemrég arról beszélt, a hetes cikkes jelentés elfogadásával Magyarország ellen szavazott. 

Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen

– tette hozzá.

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban rámutatott, hogy Manfred Weber azért akarja büntetni a magyarokat, mert hazánk nemet mond a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára. 

Ezzel szemben Manfred Weber egy háborúpárti, bevándorláspárti és LMBTQ-párti politikus. Most hozzá csatlakozott Magyar Péter. De akárhányan vonulnak fel a túloldalon, akármekkora a háborúpárti, bevándorláspárti nyomás, a kormány mindig minden erejével azért küzd, hogy megóvja, megvédje Magyarország békéjét és biztonságát

– közölte a kommunikációs igazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.