Politika

Nacsa Lőrinc: Manfred Weber egy valódi hungarofób ember

Nacsa Lőrinc: Manfred Weber egy valódi hungarofób ember

A hazai baloldallal együtt megszavazott 21 Magyarországgal szembeni határozatot

2024. június 29., szombat
Nacsa Lőrinc: Manfred Weber egy valódi hungarofób ember

Egy valódi hungarofób embernek nevezte Manfred Webert, az Európai Néppárt elnökét a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szombaton. Nacsa Lőrinc közölte, a háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke az Európai Parlamentben (EP).

 

A kormánypárti politikus a Facebook-oldalára feltöltött videójában azt mondta: az Európai Néppártot balra toló Manfred Weber egy háborúpárti politikus, aki folyamatosan még több harci járművet, még több fegyvert, még több lőszert akar Ukrajnába küldeni.

A szóvivő szerint Manfred Weber régóta ellenséges Magyarországgal szemben, és a hazai baloldallal együtt megszavazott 21 Magyarországgal szembeni határozatot.

Hozzátette, a politikus már a kezdetektől fogva támogatta a migrációt és a kötelező kvótát.

Manfred Weber egy valódi hungarofób ember. Támadja hazánkat, amiért nem engedjük be a genderpropagandát az iskoláinkba, amiért megvédjük a szuverenitásunkat és kimaradunk a háborúból, valamint nemet mondunk a migrációra

- fogalmazott, hozzátéve, hogy ehhez a háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter.

Úgy tűnik, hogy a következő Európai Parlamentben az ő személyében lesz utánpótlása Donáth Anna és Cseh Katalin magyar érdekekkel szembemenő tevékenységének

- mondta Nacsa Lőrinc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.