Politika

Menczer Tamás tiszta vizet öntött a pohárba

Menczer Tamás tiszta vizet öntött a pohárba

„Mi azt mondjuk, hogy ne legyenek atombombák és ne küldjünk katonákat”

2024. június 6., csütörtök
Menczer Tamás tiszta vizet öntött a pohárba

Menczer Tamást a békemeneten kérdezték a Fidesz kommunikációjában megjelenő atomháború-fenyegetettséggel kapcsolatban. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója tisztázta: nem a Fidesz kommunikációjában kerül elő ez a téma, hanem például a francia elnök kommunikációjában.

 

 

Emmanuel Macron francia elnök többet és nagyobb természetességgel beszél atombombákról és atomfegyverekről, mint mi arról, hogy igyunk egy pohár vizet

 – hangsúlyozta Menczer Tamás. Jelezte: nem ők azok, akik erről beszélnek.

Mi azt mondjuk, hogy ne legyenek atombombák. Ne küldjünk katonákat, és ne akarjanak atombombákat bevetni

– mondta a kommunikációs igazgató. Hozzátette: ők csak elutasítóan beszélnek róla.

A francia elnök és a háborúpártiak támogatják ezeket, őket kell legyőznünk 9-én, Magyarországon a háborúpárti baloldalt, a többi országban pedig a nemzetközi háborúpárti erőket. Ezután novemberben a béketeremtésre kész és képes Trump elnöknek kell nyerni Amerikában.

Ha ez a két feltétel teljesül, akkor ezt a háborúba tartó hajót meg tudjuk fordítani.

– emelte ki Menczer Tamás. Hozzátette: mindkettő fontos. Nekünk itt kell választást nyernünk, Donald Trumpnak – aki békepárti – meg Amerikában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.