Politika

Menczer Tamás: Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható (Videó)

Menczer Tamás: Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható (Videó)

A kérdés az, hogy nekünk, magyaroknak van-e jogunk dönteni a saját életünkről, a saját sorsunkról.

2024. június 23., vasárnap
Menczer Tamás: Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható (Videó)

– A magyar emberek világos döntést hoztak, nemet mondtunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára, azonban vannak olyan brüsszeli politikusok, akiknek ez nem tetszik, akik ezt elfogadhatatlannak, tűrhetetlennek tartják. Leginkább ilyen politikus Manfred Weber, a néppárt frakcióvezetője, aki meg akar bennünket büntetni – mondta el ma délutáni videójában Menczer Tamás.

 

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója által posztolt felvételen Manfred Weber is feltűnik, aki egy alkalommal konkrétan ezt mondta hazánkról:

Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen.

Menczer szerint a kérdés az, hogy nekünk, magyaroknak van-e jogunk dönteni a saját életünkről, a saját sorsunkról. Van-e jogunk azt mondani, hogy békét akarunk háború helyett? Az Orbán-kormány és a Fidesz–KDNP azt mondja, hogy igen, van, sőt, csak mi, magyarok dönthetünk a saját életünkről, a saját országunkról, a saját sorsunkról. Manfred Weber azonban másképp gondolja, ezért akar büntetni bennünket. 

– Akár tetszik Weber úrnak, akár nem, a békénket a jövőben is védeni fogjuk. A zsarolási, nyomásgyakorlási kísérleteket pedig megszoktuk, ismerjük ezeket jól. Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható – jelezte videójában a kommunikációs igazgató. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.