Politika

Menczer Tamás: Egyedül Orbán Viktor képes megvédeni a békét

Menczer Tamás: Egyedül Orbán Viktor képes megvédeni a békét

2024. június 5., szerda
Menczer Tamás: Egyedül Orbán Viktor képes megvédeni a békét

– A békét csak közösen, vasárnap tudjuk megvédeni, mindenki legyen ott vasárnap a választáson, aki békét akar – mondta Menczer Tamás az M1 aktuális csatornán.

 

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: az a legfontosabb kérdés, hogy háború lesz vagy béke, és mivel ez a legfontosabb kérdés, azt a kérdést is érdemes feltenni, ki az, aki meg tudja védeni Magyarország békéjét, biztonságát.

Erre egyedül Orbán Viktor képes, aki egy válságálló, kipróbált miniszterelnök, eddig mindig megvédte a magyar érdeket, most is kész és képes rá, ha a magyarok vasárnap ott állnak mögötte és mellette

– közölte.

Menczer Tamás úgy vélte, a baloldal, az óbaloldal és az újbaloldal szereplői nem tudják, és bevallottan, deklaráltan nem is akarják megvédeni a magyar érdeket. Ezért azt kérte mindenkitől, hogy Orbán Viktort és a Fides–-KDNP-t támogassák. A kommunikációs igazgató szavai szerint a valaha volt legnagyobb európai parlamenti választási kampány hajrájában van a Fidesz–KDNP, ilyenkor már a legnagyobb, ötös, hatos sebességbe kapcsolnak, pörgetik a motort, és mozgósítanak. Aktivistáik és politikusaik több millió háztartásba viszik ki a miniszterelnök levelét, több százezer embert hívnak fel telefonon ezekben a napokban.

 

Menczer Tamás köszönetet mondott a békemenet résztvevőinek és szervezőinek, értékelése szerint megmutatták a béke, a békepártiak erejét, ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy Magyarország békéjének megőrzése nem lezárt folyamat, ott kell lenni vasárnap, és meg kell nyerni a választást. Kitért arra, hogy az emberek Magyarországon és egyre több vagy talán az összes európai országban látják azt, hogy ami történik, az nem az ő érdekük, nem értük politizálnak, akik ott vannak Brüsszelben és az Európai Parlamentben.

Ezek az emberek nem az európai embereket képviselik, ezért mondjuk, hogy változás kell, olyanok kellenek oda, akik békepártiak, és egyébként minden más területen is, a gazdaságban, az életszínvonalban, az energia, a mezőgazdaság terén, és lehetne sorolni, az európai emberek érdekeit képviselik

– fogalmazott.

Menczer Tamás úgy vélte, fontos, hogy minél több ilyen embert küldjenek Brüsszelbe, és ha ez megtörtént, és novemberben a béketeremtésre kész és képes Donald Trump nyerni tud az Egyesült Államokban, akkor a háborúba robogó vonatot meg tudjuk állítani, és a másik irányba tudjuk elindítani. 

A kommunikációs igazgató a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának is vendége volt, ahol arról, hogy Magyar Péter petíciót indított a háború és béke témájában készült plakátok, hirdetések leszedése érdekében, azt mondta: 

Ez nemcsak a legaljasabb, hanem a legundorítóbb háborúpárti támadás is.

– Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke azt mondja, a háborúellenes plakátokat vegyük le, a háborúellenes kampányt fejezzük be, mert a Stop háború! feliratú plakátok ártanak a gyerekeknek, ezzel szemben az igazság az, hogy nem a plakát öl, hanem a puskagolyó, az atombomba, a háború és a háború kiterjedése. Ha valaki úgy gondolja, nem a puskagolyó gyilkol, hanem a plakát, az álljon elő, és védje meg ezt az érvelést, ami nyilvánvalóan nonszensz, abszurd – fűzte hozzá.

A kommunikációs igazgató kitért arra is, hogy Magyar Péter barátja, európai parlamenti képviselőjelöltje, Kollár Kinga azt mondta, a magyarok agymosottak a békepárti álláspontjuk miatt, és Magyar Péter is agymosottnak tartja a békepárti magyar embereket, ezt nyilatkozta egy lengyel újságnak.

Ezek tőről metszett, fekete öves háborúpárti emberek, ezért akarják a békepárti hangokat elhallgattatni

– fogalmazott Menczer Tamás. 

Hozzátette: Szlovákiában meglőtték a békepárti miniszterelnököt, Robert Ficót, Brüsszelben rendőröket küldtek a békepárti Orbán Viktorra, és a kampányhajrában Magyarországra is megérkezett Soros György utasítása, hogy a békepárti hangokat el kell hallgattatni, ennek végrehajtója Magyar Péter. A kommunikációs igazgató azt kérte mindenkitől, hogy vasárnap támogassa Orbán Viktor békepárti miniszterelnököt és a Fidesz–KDNP-t, hogy közösen legyőzzék ezt a háborúpárti brancsot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.