Politika

Menczer Tamás: büntetéssel és zsarolással akarnak bennünket belenyomni a háborúba

Menczer Tamás: büntetéssel és zsarolással akarnak bennünket belenyomni a háborúba

2024. június 19., szerda
Menczer Tamás: büntetéssel és zsarolással akarnak bennünket belenyomni a háborúba

"Büntetéssel és zsarolással akarnak bennünket belenyomni a háborúba" - jelentette ki a Facebook-oldalára szerdán feltöltött videónyilatkozatban a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás szerint a bevándorlással kapcsolatos bírságot azért éppen most kapta Magyarország, mert a bevándorlás mellett nemet mondott a háborúra is.

 

Minden megteszünk a jövőben is, hogy megvédjük Magyarország békéjét és mindent meg fogunk tenni azért is, hogy minden zsarolás a végén jobban fájjon Brüsszelnek

- hangsúlyozta a politikus.

Menczer Tamás emlékeztetett: a június 9-i választáson az emberek világos döntés hoztak, miszerint békét akarnak.

Orbán Viktor miniszterelnök elérte, hogy Magyarország sem pénzzel, sem katonával nem vesz részt a NATO Ukrajna-missziójában, és Magyarország területén semmilyen katonai esemény nem történhet - emelte ki Menczer Tamás. Mint mondta, ezt garantálja a NATO jelenlegi főtitkára, Jens Stoltenberg, és a posztra esélyes Mark Rutte is.

"De nem dőlhetünk hátra", mert a háborúpártiak nyomása folyamatosan nő - hívta fel a figyelmet. Mint mondta, Magyarország békéjét egyelőre sikerül megvédeni, de a küzdelem folytatódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.