Politika

Menczer Tamás: az Európai Bíróság ítélete felháborító

Menczer Tamás: az Európai Bíróság ítélete felháborító

2024. június 14., péntek
Menczer Tamás: az Európai Bíróság ítélete felháborító

Felháborító az Európai Bíróság ítélete - írta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója csütörtökön a Facebook-oldalán hozzátéve, "Mindenképpen ránk akarják erőltetni a bevándorlókat. A veszély óriási, ezért minden erőnkkel ellenállunk".

 

Menczer Tamás a bejegyzésben közzétett videóban arról beszélt, hogy Afrika lakossága 750 millióval nőhet az "óvatos becslések szerint" a következő 20 évben, azaz 2 milliárd 200 millióan élnek majd a kontinensen addigra.

 Mi itt Európában vagyunk szűk 500 millióan, náluk 750 millió lesz csak a növekménye a lakosságnak

- tette hozzá.

Ha ezek az emberek, vagy csak egy részük, néhány százmillió ember elindul Európa felé, akkor nekünk harangoztak. Ugyanúgy, ha a háborúnál még sokat beszélgetnek atomfegyverekről, meg katonák küldéséről, meg még kicsit okoskodnak, akkor is harangoztak

 - fogalmazott.

Éppen ezért "olyan döntéseket kell hoznunk közösen, amelyek megvédenek bennünket" - hívta fel a figyelmet a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője. Hozzászólásában leszögezte, Magyarország nem lesz bevándorlóország!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.