Politika

Menczer Tamás: A gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt

Menczer Tamás: A gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt

2024. június 2., vasárnap
Menczer Tamás: A gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt

A gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt – közölte a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója vasárnap a Facebook-oldalán, azt is jelezve: a kormánypártok nem állítják le, sőt fokozzák háborúellenes kampányukat.

 

Menczer Tamás a bejegyzésben megosztott videóüzenetében úgy fogalmazott: „kibújt a szög a zsákból”, Magyar Péter Soros György utasítására azt akarja, hogy a „STOP háború” plakátokat vegyék le, mert szerinte azok ártanak a gyerekeknek.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a gyerekeknek nem a plakát árt, a gyerekeknek a háború árt

– hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Kifejtette: a gyerekekre nem a „STOP háború” plakát, hanem a szomszédságban több mint két éve dúló háború, valamint az atomháborús, világháborús készülődés veszélyes.

Magyar Péter azt akarja, hogy ne beszéljenek a háborúról, mert ő „egy igazi, fekete öves, háborúpárti, baloldali politikus, akit Soros György irányít, finanszíroz és utasít” – jelentette ki Menczer Tamás.

A kormánypárti politikus azt mondta:

akinek valóban fontos a gyermeke és az unokája, június 9-én támogassa Orbán Viktort és a Fidesz KDNP-t, mert „mi a béke pártján állunk, és meg akarjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát”.

Jelezte: a háborúellenes kampányt nem állítják le, éppen ellenkezőleg, fokozzák. „Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz” – zárta szavait Menczer Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.