Politika

Lemondott Donáth Anna

Lemondott Donáth Anna

Vállalja a kudarcos eredményért a felelősséget

Kovács György
2024. június 10., hétfő
Lemondott Donáth Anna

Az Európai Parlamenti eredményünk kudarc – írta a közösségi oldalán Donáth Anna, akinek pártja kiesett az EP-ből és a fővárosi közgyűlésbe sem jutott be. A balliberális politikus ecsetelte: pártjával a liberális politikában hisznek, aminek értékei mellett még inkább szükség van a kiállásra, mert világszerte terjed a "szélsőjobboldal".

Csináld azt, amiben hiszel, úgy, ahogyan a legjobban tudod, és feküdj le minden este úgy, hogy tiszta a lelkiismereted – ez az én filozófiám. A jövőben is eszerint fogok politizálni. A lelkiismeretem pedig úgy marad tiszta, ha vállalom a felelősséget, és lemondok a pártelnöki pozícióról

– fogalmazott.

Sajtóhírek szerint az ellenzéki párt EP-képviselője a Momentum frakcióülésén közölte döntését. A párt hamarosan tisztújítást fog tartani, addig ügyvezető elnökség működik majd.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.