Politika

Menczer Tamás: Megkezdjük a kampány utolsó szakaszát! (Videó)

Menczer Tamás: Megkezdjük a kampány utolsó szakaszát! (Videó)

2024. május 29., szerda
Menczer Tamás: Megkezdjük a kampány utolsó szakaszát! (Videó)

Több millió háztartásba juttatják el a miniszterelnök üzenetét.

 

– Megkezdjük a valaha volt legnagyobb EP-kampány utolsó szakaszát, ötösbe kapcsolunk, jön a mozgósítás – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött új videójában a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás hozzátette: a mozgósításban természetesen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.

Az aktivistáink a miniszterelnök levelét a következő napokban több millió háztartásba viszik majd el és adják át személyesen

– mondta. Hozzátette: „mindenkinek el fogjuk mondani, hogy létfontosságú választás előtt állunk, a tét háború vagy béke.” – Tizenegy nap van hátra, minden percet kihasználunk, mert mi a hazánkért küzdünk. Találkozzunk június 1-jén a békemeneten, június 9-én, a szavazás során pedig védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát – húzta alá Menczer Tamás.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.