Politika

Menczer Tamás: Magyarországon csak a Fidesz-KDNP áll a béke pártján

Menczer Tamás: Magyarországon csak a Fidesz-KDNP áll a béke pártján

2024. május 29., szerda
Menczer Tamás: Magyarországon csak a Fidesz-KDNP áll a béke pártján

Magyarországon csak a Fidesz-KDNP áll a béke pártján, csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes arra, hogy megvédje az ország békéjét és biztonságát, de ez csak a magyar emberek támogatásával valósulhat meg - jelentette ki a kormánypártok kommunikációs igazgatója szerdán Biatorbágyon.

 

Kiemelte, a június 9-i választások tétje az, hogy Európában háború lesz vagy béke.

Ha Európa háborúba megy, akkor nem fejlesztésekről fogunk beszélni, hanem arról, hogy mit veszítettünk el. Mindent elveszíthetünk és el is veszítünk. Egy háborúban elveszítjük a fizikai biztonságot, a családok elveszítik az egzisztenciális biztonságot, a lakást, házat és mindent. Elveszítjük a gyerekeink, unokáink jövőjét, és magukat a gyerekeinket és unokáinkat is

- fogalmazott.

Menczer Tamás azt mondta, hogy ilyen, létfontosságú választás még nem állt előttünk, mivel a háborús helyzet az elmúlt két évben minden nap romlott. Azt kérte, hogy a helyiek támogassák a Fidesz-KDNP listáját és jelöltjeit.

Fontos, hogy minden pozícióba békepárti politikus kerüljön. Másrészt látható, hogy a baloldali polgármesterek - élen a főpolgármesterrel - nem a település fejlesztését tartják szem előtt, hanem a települést erőforrásnak használja a kormány elleni harchoz, és ebben a település lepusztul, csődbe megy

 - fűzte hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.