Politika

Menczer Tamás: a béke a legpozitívabb üzenet! (Videó)

Menczer Tamás: a béke a legpozitívabb üzenet! (Videó)

2024. május 16., csütörtök
Menczer Tamás: a béke a legpozitívabb üzenet! (Videó)

Háborús helyzet van és egy ilyen helyzetben a béke nagyon pozitív üzenet, a legpozitívabb üzenet - jelentette ki a Facebookon csütörtökön közzétett videójában a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.


 

Menczer Tamás az ATV egyik műsorában arra a felvetésre, amely szerint semmiféle pozitív üzenetük nincs azon kívül, hogy háború vagy béke a tétje ennek a választásnak és klasszikus pozitív választási üzenettel
nem lehet találkozni, elmondta: a felvetés jogos, mert a szomszédságunkban több mint két éve háború dúl, már az előző választás idején is dúlt.
    

A probléma az, hogy azóta napról napra a helyzet súlyosabb lett. A francia elnök az atomfegyverekről, az atombombákról most már olyan természetességgel beszél, mintha azt mondanánk, hogy igyunk meg egy kávét, vagy egy pohár vizet

 - mondta Menczer Tamás.

Hozzátette: katonákat akarnak küldeni, ez egészen nyilvánvaló és általános sorozásról beszélnek már európai dimenzióban.

"A NATO-főtitkár kiadta a jelszót, minden fegyvert Ukrajnába, akkor is, ha az összes NATO szabályt megszegjük. Tehát a helyzet napról napra súlyosabb. Hát persze, hogy erről beszélünk" - jegyezte meg a kormánypártok kommunikációs igazgatója.

"Ilyen háborús helyzet van, és egy ilyen helyzetben a béke nagyon pozitív üzenet, a legpozitívabb üzenet" - zárta videóját Menczer Tamás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.