Politika

Kocsis Máté: Lenyűgöző arcátlanság

Kocsis Máté: Lenyűgöző arcátlanság

Kocsis Máté közösségi oldalán reagált a Gyurcsány-párt képviselőjének interjújára.

2024. május 11., szombat
Kocsis Máté: Lenyűgöző arcátlanság

„Már megint a jó öreg aknamunka! Dobrev Klára azzal kérkedik egy mai dollármédia-interjúban, hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek. (Értsd, ne emelkedjen a tanárok és óvónők bére, ne legyenek kórház- és útfejlesztések, és folytathatnánk.)” – reagált Kocsis Máté közösségi oldalán a Gyurcsány-párt képviselőjének interjújára.

 

„Lenyűgöző arcátlanság!”

Mint a Fidesz frakcióvezetője fogalamzott: „büszkén vállalja Gyurcsányné, hogy őt mindig megkérdezik, amikor a magyar ügyek kerülnek napirendre és mélyen egyetért, ha Brüsszel pénzügyi oldalról akarja ellehetetleníteni az országot”.

Mint Kocsis Máté felidézte:

Gyurcsányék „a kormányzásuk alatt is mindent megtettek, hogy elvegyenek bármit az országtól, az emberektől, de sok év ellenzékiségéből is lett ez a programjuk”. 

„Ez kedves Klára! Nem csoda, hogy a magyarok nem bíznak bennük és ennek minden választáson hangot is adnak 2010 óta. Június 9-én újra megtehetjük! Ott leszünk!” – tette hozzá.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.