Politika

Virágba borítják Kiskundorozsmát a képviselők

Virágba borítják Kiskundorozsmát a képviselők

Mint minden évben, úgy idén is hatalmas érdeklődés övezte a virágosztást.

Márton Andrea
2024. április 27., szombat
Virágba borítják Kiskundorozsmát a képviselők

Egynyári virágokat osztottak a kiskundorozsmai művelődési ház udvarában Mihálffy Béla országgyűlési és Ruzsa Roland önkormányzati képviselő.

Közel 500 család kapott a virágokból. (Fotó: Kerekes Balázs)

 

Ahogy minden évben, úgy idén is nagy várakozás előzte meg a virágosztást Kiskundorozsmán. Ruzsa Roland a lapunknak elmondta,  a településrészen már hagyomány, hogy a tavasz végéhez közeledve virágosztást tartanak, ezzel is arra törekedve, hogy megszépítsék a lakókkal közösen a lakókörnyezetet. A virágosztás mellett a helyi közterek és intézmények előtti virágtartók, balkonok is új növényekkel fognak megszépülni. A csaknem 2500  szétosztott egynyári növény árát saját képviselői keretéből finanszírozta.

Az elmúlt több, mint 10 évben egy összetartó közösséget építettünk Kiskundorozsmán, ahol az emberek számíthatnak egymásra. Fontos, hogy megőrizzük ezt a közösséget

- mondta Mihálffy Béla.

 

Az egynyári virágok osztásáról készült képeket az alábbiakban tekintheti meg:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.