Politika

Mihálffy Béla: A közösség az egyik legfontosabb

Mihálffy Béla: A közösség az egyik legfontosabb

2024. április 26., péntek
Fotó: Márton Andrea
Mihálffy Béla: A közösség az egyik legfontosabb

Országgyűlési képviselőként is az egyik legfontosabb feladatának tartja Mihálffy Béla a közösségépítést. Most a kiskundorozsmaiak sikeres összekovácsolása után az országgyűlési választókerületében szeretne összehozni egy, eddig nem látott közösséget - írja a Délmagyar.

Fotó: Török János

 

A 2-es választókerület országgyűlési képviselője hozzátette, hogy ez két külön világ, hiszen a nagyvárosi és a falusias környezetben teljesen más az életmódja és a gondolkodása is az embereknek.

Ebből összekovácsolni egy közösséget nem lesz egyszerű feladat, én azonban hiszek abban, hogy ez lehetséges, úgyhogy választókerületi szintben gondolkodom már a közösségépítésben

 – mondta a parlamenti képviselő.

Éppen ezért tavaly már elindította a választókerületi idősek napját, amit akkor Domaszéken tartottak, és évente más helyszínen rendezik majd meg.

 Erre a rendezvényre minden, a választókerületemben élő szépkorút szívesen várok

 – jelentette ki Mihálffy Béla.

A képviselő a közösségépítés jegyében alapította meg a Pálfy Ferenc-díjat is, aminek idén lesz a második díjkiosztója május elején.

Valamint idén először rendezik meg az I. Választókerületi Napot, ami egy családi nap lesz, de természetesen mindenkit várnak, aki a választókerületben él. Ezen a napon számtalan érdekes programmal várják a látogatókat a Maty-éren május 18-án.

(Forrás: Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.