Politika

Deutsch Tamás: kiállunk a magyar szabadságért (videó)

Deutsch Tamás: kiállunk a magyar szabadságért (videó)

2024. április 30., kedd
Deutsch Tamás: kiállunk a magyar szabadságért (videó)

A Fidesz EP-listavezetője elmondta az okokat, amiért Brüsszel támadja Magyarországot. Szerinte a válasz a napnál világosabb.

 

Mi magyarok békepárti álláspontot képviselünk, és ezért büntet minket Brüsszel. Mi magyarok az illegális migrációt elutasító álláspontot képviselünk, és büntetésül itt minket pellengérre állítanak. Mi magyarok elutasítjuk a genderideológiai őrületet, itt minket mindenféle hazugságokkal támadnak büntetésül.

Deutsch Tamás hangsúlyozta, hogy a mi, magyarok megakarjuk védeni a szabadságunkat, a szuverenitásunkat, és ez nem tetszik Brüsszelnek.

Mert ő el akarja lopni, csenni, rabolni a tagállamok szuverenitását

- hívta fel a figyelmet.

"Bárhogy erőlködnek is, ha minden héten magyar vita lesz, ha minden hónapban lesz Magyarországot elutasító, zaklató, bántalmazó Európai Parlamenti határozat, akkor sem engedünk a politikai zsarolásnak. Kiállunk a magyar szabadságért."

- jelentette ki a politikus.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.