Politika

A korábbi országgyűlési képviselő is Fülöp Lászlót támogatja

A korábbi országgyűlési képviselő is Fülöp Lászlót támogatja

Az aláírásgyűjtés folytatódik az elkövetkező hetekben is Szegeden.

2024. április 21., vasárnap
A korábbi országgyűlési képviselő is Fülöp Lászlót támogatja

B. Nagy László a Fidesz volt országgyűlési képviselője biztosította támogatásáról Fülöp Lászlót, a Fidesz és a KDNP polgármesterjelöltjét.

Szombat reggel hivatalosan is megkezdődött a kampányidőszak, negyvenkilenc nap múlva, június 9-én pedig európai parlamenti- és önkormányzati választás lesz Magyarországon. Idén először tartják egy napon a két választást, azaz egyszerre szavazunk a 21 magyar EP-képviselőről és a polgármesterekről, önkormányzati-, illetve vármegyei képviselőkről.

Ahogy már arról korábban beszámoltunk, a Fidesz és a KDNP polgármesterjelöltje, Fülöp László már a kampányidőszak első napján összegyűjtötte az indulásához szükséges ötszáz aláírást. 

 

Prof. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora után B. Nagy László volt Fidesz országgyűlési képviselője is biztosította támogatásáról Fülöp Lászlót. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.