Politika

Európa vezetőit fogadja Orbán Viktor

Európa vezetőit fogadja Orbán Viktor

2024. március 20., szerda
Európa vezetőit fogadja Orbán Viktor

Megvan az Európai Politikai Közösség magyarországi találkozójának időpontja.

 

Várakozással tekint az Európai Politikai Közösség közelgő, július 18-án Nagy-Britanniában és november 7–8-án Magyarországon tartandó találkozóira az Európai Tanács elnöke. A közösség ülésének keretében látogat Magyarországra Charles Michel is, hogy Orbán Viktor kormányfővel tárgyaljon.

Charles Michel bejegyzésében azt írja, hogy a találkozó jelentős lehetőség az érdemi megbeszélésekre, mivel a stabilitás, a biztonság, az energia és a migráció terén ugyanazokkal a kihívásokkal nézünk szembe.

A magyarországi ülésre november 7–8-án kerül sor. Az Európai Politikai Közösség az Európa jövőjéről szóló politikai és stratégiai megbeszélések kormányközi fóruma. Mint az Európai Tanács honlapján olvasható, az Európai Politikai Közösség céljai a következők: a politikai párbeszéd és az együttműködés előmozdítása a közös érdekeket érintő kérdések kezeléséért, és az európai kontinens biztonságának, stabilitásának és jólétének megerősítése.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.