Politika

Kubatov Gábor: Novák Katalin és Varga Judit többet tettek a hazánkért, mint a teljes magyar baloldal

Kubatov Gábor: Novák Katalin és Varga Judit többet tettek a hazánkért, mint a teljes magyar baloldal

Kemény sorokat fogalmazott meg a Fidesz pártigazgatója

Kovács György
2024. február 11., vasárnap
Kubatov Gábor: Novák Katalin és Varga Judit többet tettek a hazánkért, mint a teljes magyar baloldal

„Az ember jellemét alapvetően nem egyetlen hibás döntés határozza meg, hanem sokkal inkább a felelősségvállalás, a cselekedeteivel való egyenes szembenézés” – kezdte sorait Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és pártigazgatója közösségi oldalán.

A pártigazgató kiemelte, Novák Katalin és Varga Judit személyében olyan embereket ismert meg, akik a nemzet szolgálata iránt elkötelezettek, a munkájukban kemények és alázatosak.

Mindketten képesek voltak elmenni a falig – a hazai és a nemzetközi politikában egyaránt –, ha a magyar érdekek védelméről volt szó. A tisztesség és becsület most arra sarkallta őket, hogy bocsánatot kérjenek a hibájukért, és lemondjanak a közéletben viselt tisztségeikről. Ez is azt bizonyítja, hogy a mi politikai közösségünkben, a nemzeti oldalon a tetteknek következményei vannak

- fogalmazott. Hozzátette, mindeközben a baloldalon még mindig az a Gyurcsány Ferenc fújja a passzátszelet, aki a saját állampolgáraira támadt 2006-ban.

Mi voltunk azok, akik az Országgyűlés elé terjesztettük Európa legszigorúbb gyermekvédelmi törvényét. Ezzel megakadályoztuk azt, hogy a baloldali genderaktivisták nyugati mintára érzékenyítsék gyermekeinket. A dollárbaloldal persze ezt sem támogatta, mert számukra fontosabb a brüsszeli elit szolgálata, mint a magyar gyerekek védelme.

Kubatov Gábor azzal zárta sorait,

Hiszem, hogy Novák Katalin és Varga Judit a hibáik ellenére is többet tettek a hazánkért és a magyar emberekért az elmúlt években, mint a teljes magyar baloldal a rendszerváltás utáni történelmünkben.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.