Politika

Kocsis Máté: Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott

Kocsis Máté: Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott

Kovács György
2024. február 10., szombat
Kocsis Máté: Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott

Mint arról beszámoltunk, a mai napon Novák Katalin bejelentette lemondását, majd rögtön utána Varga Judit is. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán reagált a történtekre.

Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott, amit tiszteletben tartunk. Eddigi munkájukért hálásak vagyunk nekik, és köszönjük, hogy miként munkájuk során, úgy ma is a közösség érdekeit tartották szem előtt. Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs. Az őket képmutató módon támadó baloldalt ugyanis még ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki 2006-ban lovasrohamot vezényelt a honfitársai ellen és egy zsidó családtól ellopott villában él. A baloldalon nem kért senki bocsánatot a választók patkányozásáért, a lámpavasazásért, a választók sértegetéséért, ahogy nincs következménye a budapesti korrupciónak, a guruló dollároknak, az antifa vérontásnak és lényegében semminek, ami kiderül róluk. Erről a morális különbségről tesz tanúbizonyságot Novák Katalin és Varga Judit döntése

– közölte Kocsis Máté. A frakcióvezető tegnap a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című adásában kijelentette az üggyel kapcsolatban: a gyermekekkel szembeni bűnelkövetőknek nincs kegyelem, a Fidesz-frakció támogatja Orbán Viktor Alaptörvény-módosító javaslatát. Hozzátette, „jó lenne tudni, hogy mi állt az államfő kegyelmi döntése mögött”, szerinte „ennek a helyzetnek nem szabadott volna előállnia, függetlenül attól, hogy mi volt a megfontolás”.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.