Politika

KDNP: Gyurcsány Ferencnek tényleg semmilyen erkölcsi aggálya nincs

KDNP: Gyurcsány Ferencnek tényleg semmilyen erkölcsi aggálya nincs

2024. február 27., kedd
KDNP: Gyurcsány Ferencnek tényleg semmilyen erkölcsi aggálya nincs

A baloldal vezérének, Gyurcsány Ferencnek tényleg semmilyen erkölcsi aggálya nincs, hogy egész társadalmi csoportokat, vallási meggyőződésű embereket kicsinyes politikai céljai eléréséért a sárba tiporjon - közölte a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) az MTI-vel hétfő este Gyurcsány Ferencnek az Országgyűlésben elhangzott napirend előtti felszólalására reagálva.

Az Országgyűlés plenáris ülése. (Fotó: Máthé Zoltán)

 

Az Országgyűlés idei első napján mondott napirend előtti felszólalásában a bukott és újra hatalomra ácsingózó Gyurcsány a teológus képében próbált tetszelegni és a keresztény-nemzeti oldalt bibliai idézetekkel igyekezett "okítani". A minden emberi szintet alulmúló produkciójában Gyurcsány a keresztények hitének megvallását a "sarki lányok" testének mutogatásához hasonlította - írta a KDNP.

Ő az, aki saját elmondása szerint "rendszeresen bérmálkozott". Ebből is látszik, hogy fogalma sincs a hit és a vallás kérdéseiről, másokat viszont nem hogy minden további nélkül semmibe néz, de még végtelenül lealacsonyító módon meg is bánt.

Gyurcsánnyal és a vallásellenes DK-val mindig van lejjebb. A KDNP elfogadhatatlannak tartja az ilyen lealacsonyító, Rákosi időket idéző közbeszédet!

- közölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.