Politika

Évértékelőt tartott Gyurcsány Ferenc + videó

Évértékelőt tartott Gyurcsány Ferenc + videó

2024. február 24., szombat
Évértékelőt tartott Gyurcsány Ferenc + videó

Jubileumi, huszadik évértékelő beszédét tartotta Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke.

 

Az eseményt Barkóczi Balázs, a DK szóvivője nyitotta meg, aki egy perc néma felállást kért a közönségtől, megemlékezve arról, hogy Oroszország ma két éve támadta meg Ukrajnát. A politikus gyorsan megjegyezte, Orbán Viktor az agresszort támogatja.

Orbán Viktor kormánya elárulja Szent István és 1956 örökségét, az ország anyagi tudományos és szakmai érdekeivel szemben. Nem dörzsölten lavírozik az Egyesült Államok, az Európai Unió, Oroszország és Kína között a megbillent nemzetközi helyzetben, hanem áruló

 – nyitotta beszédét a DK elnöke.

A bűn kormányának, pedofil kormánynak nevezte Gyurcsány a Fideszt. A volt miniszterelnök szerint Novák Katalin és Varga Judit lemondásával koránt sincs vége a kegyelmi ügynek, amely Orbán Viktort a bűn miniszterelnökévé, a kormányt pedig a bűn kormányává tette. Szerinte a miniszterelnök végleg elveszítette a jogát, hogy becsületes emberként tekintsünk rá. Gyurcsány beszédében többször is „pedofil simogatónak” nevezte a miniszterelnököt, a kormányt pedig „pedofil-hálózatként” jellemezte.

Gyurcsány Ferenc Dobrev Kláráról

„A szörnyek kormányzása után a szociáldemokrata kormányzás jön, a DK ezt ajánlja. A szociáldemokraták elismerést, odafigyelést, nyugalmat hoznak. Engedik, hogy az emberek egyszerűen csak éljenek, vigyáznak rájuk. Mindenkinek tisztességes fizetés és nyugdíj a jussa” – kanyarodott rá beszéde utolsó néhány percében Gyurcsány a kampányra.

Adózzanak többet a milliárdosok! Szociáldemokrata kormány kell: Dobrev Klára! 

 – fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.