Politika

Már közel 1,2 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációt

Már közel 1,2 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációt

Folyamatosan nő a résztvevők száma

Kovács György
2024. január 5., péntek
Már közel 1,2 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációt

Folyamatosan nő a nemzeti konzultációt kitöltők száma, december végén számoltunk be arról, hogy meghaladta az egymilliót a nemzeti konzultációban résztvevők száma. Január első hetében pedig már az 1,2 millióhoz közeledünk.
 

Már 1 millió 172 ezren küldték vissza válaszaikat

- közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a kormány Facebook-oldalán.

Kovács Zoltán a videóban elmondta:

Ezzel egy rendkívül erős üzenet fogalmazódik, amelyet Brüsszelben sem hagyhatnak majd figyelmen kívül.

Az államtitkár úgy fogalmazott, 

az európai baloldal képviselői még az ünnepek alatt is folyamatosan jelét adták annak, hogy mások mellett a migráció, a háború finanszírozása és a rezsicsökkentés eltörlése kérdésében is azon dolgoznak, hogy megkerüljék a magyar emberek akaratát.

Kovács Zoltán szerint "Korányi Dávid újbóli színrelépése és megjegyzései is nyilvánvalóvá teszik azt, hogy a magyar és az európai baloldal is azon dolgozik, hogy Magyarország ne kaphassa meg a neki járó uniós forrásokat és a magyarok úgy táncoljanak, ahogy ők fütyülnek".

Az államtitkár a videóban mindenkinek köszönetet mondott, aki kitöltötte a konzultációt, illetve azoknak is, akik majd ezt követően teszik ezt meg.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.