Politika

Bejelentette szegedi polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

Bejelentette szegedi polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

Kovács György
2023. december 4., hétfő
Fotó: Kovács György/Szeged Ma
Bejelentette szegedi polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

A Mi Hazánk Mozgalom szegedi polgármesterjelöltjét a párt elnöke, Toroczkai László jelentette be, aki elöljáróban azt is elárulta, pártja minden megyei jogú városban indítani fog jelöltet, lehetőség szerint pedig a kisebb településeken is. A sajtótájékoztatón szegedi programjukat is bemutatták.

Dr. Tímár Tamás és Toroczkai László Fotó: Kovács György/Szeged Ma

Szeretném bemutatni a szegedi polgármesterjelöltünket. Dr. Tímár Tamás, 47 éves szegedi ügyvéd, aki egyben a Mi Hazánk Mozgalom helyi alapszervezetének az alelnöke 

- jelentette be a pártvezető. Kiemelte, egy tősgyökeres szegedi jelöltet állítottak és nem "ejtőernyőztették", mint azt véleménye szerint más pártok szokták csinálni.

Dr. Tímár Tamás elmondta, városunkban érettségizett, majd a József Attila Tudományosegyetemen diplomázott 2000-ben és közel 20 éve dolgozik ügyvédként Szegeden.

Mi egyáltalán nem értünk egyet a Botka nevével fémjelzett balliberális tömbbel, de a Fidesszel sem

- hangsúlyozta a polgármesterjelölt. Hozzátette, ezért igyekeznek egy harmadik utat, harmadik választási lehetőséget kínálni a szegedieknek. Célul tűzték ki, hogy egy még zöldebb Szegedet hozzanak létre, 

nem csak vízszintes, hanem függőleges irányban is szeretnénk a zöld felületeket kimaxolni. 

Felülvizsgálnák az újonnan bevezetett parkolózónákat, amely véleményük szerint csak egy újabb sarc a szegediek számára, amire semmilyen szükség sincsen. 

Szeged gazdaságát is erősíteni kell

- kezdte következő céljuk részletezését. Dr. Tímár Tamás szerint ezt viszont csak olyan formában lehet megtenni, hogy az ne sértse a természeti kincseket. Javaslata szerint - amennyiben ez lehetséges - Szegeden belül egy másik helyszínen kéne megvalósítani a tervezésben lévő beruházást.

Kérem, hogy támogassanak minket ebben a törekvésünkben, és nem csak engem, hanem a Mi Hazánk Mozgalom szegedi alapszervezetének az egyéni képviselőként induló jelöltjeit is legyenek szívesek támogatni

- zárta mondandóját. 

Újságírói kérdésre válaszolva Toroczkai László azt is elmondta, mind a 19 választókerületben indítani fognak jelöltet.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.