Politika

Szánthó Miklós: Magyarországon a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett

Szánthó Miklós: Magyarországon a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett

2023. december 2., szombat
Fotó: Szánthó Miklós Facebook oldala
Szánthó Miklós: Magyarországon a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett

Magyarországon a családot választjuk a szivárványos genderpropaganda helyett, a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a woke-őrülettel és a globalizmussal szemben - fogalmazott az Alapjogokért Központ főigazgatója videoüzenetében a Japánban zajló CPAC (Conservative Political Action Conference) konferencián.

Fotó: Szánthó Miklós Facebook oldala. 

 

Szánthó Miklós kiemelte: a családok támogatása és a gyermekek védelme nem pusztán erkölcsi kötelesség, hanem nemzetbiztonsági szükségszerűség is:

Egy újszülöttek nélküli nemzet végül megszűnik nemzetként létezni. Ha egy nemzetből hiányoznak az emberek, akkor végső soron nem létezik a demokrácia, amire építeni lehetne. Mindennek fényében Magyarország úgy döntött, hogy külső irányban megvédi határait, belső viszonyait tekintve pedig megvédi a gyermekeket 

- fejtette ki.

A főigazgató, aki a CPAC Hungary főszervezője is azt mondta: Magyarország a nemzetközi konzervatív ébredés és a családbarát politika egyik motorja , amivel kiváltotta a progresszív globalista elit kérlelhetetlen dühét, de egyedül nem lehet képes megfékezni azt a balliberális politikát, amely a vesztébe kergetné a magyar társadalmat.

Szánthó Miklós emlékeztetett a nemzeti oldal nemzetközi összefogásának fontosságára: 

Együtt helyreállíthatjuk legszentebb intézményünk, a család becsületét és megbecsültségét; együtt helyreállíthatjuk közös civilizációnk jövőjét. Mert együtt erő vagyunk! 

- hangoztatta.

A rendezvényen Kovács István stratégiai igazgató arról beszélt, hogy egyetlen olyan nemzet van, amely eddig nem volt hajlandó csatlakozni a progresszív baloldal kollektív öngyilkosságához. 

Magyarország bebizonyította, hogy lehet megálljt parancsolni a genderideológiának és a bevándorlásnak. Olyan harc ez, amelyet a jó szándékú emberek vívnak az őrület ellen Japántól az Egyesült Államokon át Európáig. Muszáj összefognunk, ha győzni akarunk!

- hangsúlyozta.

Kovács István szerint az elmúlt időszak válságait a Brüsszelben és Washingtonban hatalmon lévő baloldal egytől egyig katasztrofálisan félrekezelte. Hozzátette, a nyugati liberális elit annyira opportunista és korrupt lett, hogy az már a biztonságunkat és túlélésünket veszélyezteti. Minden politika, amely akár Brüsszelből, akár a washingtoni liberális elittől jön, minket fenyeget, és ez teljesen önpusztító - magyarázta a stratégiai igazgató.

Arra kérjük barátainkat a világ minden táján, hogy álljanak mellénk. Fogjunk össze a jövőnk érdekében, és üzenjük meg a woke szektának: eddig és ne tovább! 

- mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.