Politika

Ne engedjük be a terrort Magyarországra! (videó)

Ne engedjük be a terrort Magyarországra! (videó)

Kibédi Péter
2023. december 7., csütörtök
Ne engedjük be a terrort Magyarországra! (videó)

Az államtitkát szerint Nyugat-Európában komoly gondot okoz a terrorizmus.

 

„Emlékezzenek vissza, hogy 2015-ben milyen terrortámadások voltak. Emlékezzenek vissza, hogy Franciaországban, Németországban és számos európai országban, tízesével, százasával gyilkolták az európai embereket” – idézte fel Menczer Tamás a Facebook-oldalán.

A kormánypárti politikus hozzátette ugyan, ha nem is ilyen nagyságrendben, de ha a terroristák úgy gondolják Nyugat-Európában, akkor ma is uralják az iskolákat és az utcákat.

– Nem olyan régen volt, hogy Franciaországban egy terrorista bement egy iskolába és agyonszúrt egy tanárt, aki ott szörnyethalt, többeket pedig megsebesített. Brüsszelben az utcán azért gyilkoltak meg embereket, mert olyan futballmez volt rajtuk, ami a terroristának nem tetszett – emlékeztetett.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára arról is beszélt, sokszor gondol arra, mit érezhet az az ember, akinek a szerette áldozatul esik egy ilyen terrorcselekménynek.

Ne engedjük be a terrort Magyarországra

– fűzte hozzá Menczer Tamás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.