Politika

Újra szól a hatlövetű - új videóval jelentkezett a miniszterelnök

Újra szól a hatlövetű - új videóval jelentkezett a miniszterelnök

Márton Andrea
2023. november 12., vasárnap
Újra szól a hatlövetű - új videóval jelentkezett a miniszterelnök

5 + 1 FONTOS TÖRTÉNÉS-t (október) - sorolja fel Orbán Viktor.

"Hatlövetű" című TikTok-videóval jelentkezett Orbán Viktor miniszterelnök, amelyben összefoglalja a főbb októberi eseményeket.

Megjegyezte, hogy nehezebb bejutni a válogatott meccseire, mint egy Azahriah koncertre, Trumptól kapott egy sapkát, büszkék vagyunk Krausz Ferenc és Karikó Katalin Nobel-díjasainkra, hogy nemzeti konzultációt indított a kormány és, hogy négy országban is béketárgyalásokat tartott Orbán Viktor.

"Plusz egy" - CSOK, CSOK Plusz is megemlítésre került a miniszterelnök TikTok-videójában.

 

1. Teltház és 2:1

Oda vissza 2:1, vezetjük a csoportot, a CSK lassan világklasszis, és nehezebb bejutni a válogatott meccseire, mint egy Azahriah koncertre. Szöllősi Györgynek lett igaza: nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni

- említette.

2. A sapka-ügy

Menő sapkát kaptam Amerikából, az Egyesült Államok 45. elnökétől, és abban reménykedem, hogy ő egyben az Egyesül Államok 47. elnöke is lesz!

-hangzott el a videóban.

3. Nobel-díjeső

Krausz Ferenc, Karikó Katalin. Kisújszállás és Mór. Onnan eljutni a világ tetejére, az igen! Ráadásul Karikó Katalin az első magyar női Nobel-díjasunk. Hatalmas büszkeség, két ember akinek a nevére, nemcsak mi hanem még az unokáink is emlékezni fognak, mert beírták magukat a magyarok történelmének könyvében.

4. Most szólj hozzá!

A nemzeti konzultáció nem egy Tiktokos műfaj, de fontos! Különösen most, hogy a világ a veszélyek korszakába lépett. Háborúk, egyre agresszívabb migránsok, terrortámadások, nehéz kérdések, kell a nemzeti egység, a nemzeti konzultáció ehhez ad segítséget, mindenki kérem olvassa el, vegye kézbe, töltse ki, segítsen létrehozni egy magyar nemzeti egységet!

- hívta fel a figyelmet.

5. Nekünk a béke kell!

Brüsszel, Peking, Georgia, Granada. Mindenhol ugyanattól a bajtól fő az emberek feje: meddig tart a háború, mikor lesz béke? Béke vagy háború? Ez foglalkoztatja a világot, nekünk békére van szükségünk, és mindent meg is kell tennünk azért, hogy minél hamarabb béke legyen, ez Magyarország érdeke.

+1. CSOK, CSOK Plusz

Falusi CSOK az jól ment, a városi CSOK elakadt, már nem volt elég vonzó, újat kellett kitalálni. Hosszú hónapokig dolgoztak a munkatársaink, amíg megtaláltuk a megoldást. Van egy jó javaslatunk, novemberben jönnek a részletek, aki gyermeket akar vállalni, és saját otthont, az januártól már igényelheti is ezt a támogatási formát. Hajrá magyar fiatalok!

- hangzott el a videóban.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.