Politika

Rövid idő alatt eltünhetnek a roncsautók a Homokhátságról

Rövid idő alatt eltünhetnek a roncsautók a Homokhátságról

Kibédi Péter
2023. november 13., hétfő
Rövid idő alatt eltünhetnek a roncsautók a Homokhátságról

Mihállfy Béla a múlt héten nyílt levelet írt Gulyás Gergelynek, amiben arra kérte a miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy az embercsempészek által a Homokhátságon szanaszét hagyott autókat mielőbb távolítsák el. A térség kormánypárti országgyűlési képviselője kiemelte, hogy 

ezek az autók balesetveszélyt okoznak, ami csökkenti az ott élők biztonságérzetét.

Mihálffy Béla nyílt levele célba ért, Gulyás Gergelytől ígéretet kapott a gyors megoldásra.

A nyílt levél után személyesen egyezetett Mihálffy Béla Gulyás Gergellyel. (Fotó: facebook.com/mihalffybela)

A nyílt levélre azonnal reagált a vármegyei kormányhivatal, és jelezték, hogy amennyiben megszületik a döntés, akkor készek ellátni a feladatot a déli határmenti települések biztonsága és rendezettsége érdekében.

Hétfőn kora délután Mihálffy Béla közösségi oldalán adott hírt arról, hogy egyeztetett Gulyás Gergellyel az ügyben. A politikus a bejegyzésében azt írta, hogy a miniszterelnökséget vezető miniszter támogatásáról biztosította. 

„Gulyás Gergely miniszter úr és a kormány is a tiszta, autóroncsok nélküli Homokhátság pártján”

- írta a kormánypárti képviselő, és kiemelte, hogy a megbeszélés eredményes volt, és ígéretet kapott arra, hogy sürgősen a kormány elé terjesztik a megoldási javaslatot.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.