Politika

A volt MSZP-székház ügyében hűtlen kezelés okán nyomoznak

A volt MSZP-székház ügyében hűtlen kezelés okán nyomoznak

2023. október 4., szerda
A volt MSZP-székház ügyében hűtlen kezelés okán nyomoznak

Hűtlen kezeléssel gyanúsított meg egy személyt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a potom pénzért eladott egykori Thököly úti MSZP-székház ügyében – értesült a Magyar Nemzet.

A lap információit a rendőrség is megerősítette. Mint írták, „a Budapesti Rendőr-főkapitányság különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást, amely során a nyomozók 2023. szeptember 28-án egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A folyamatban lévő eljárás érdekeire való tekintettel további tájékoztatást nem áll módunkban adni.” 

A feljelentés szerint a Thököly úton álló mintegy kilencszáz négyzetméteres, négyszintes ingatlant 128 millió forintért adta el az MSZP József Attila Alapítványa a szocialisták zuglói elnökének, Tóth Csaba cégének, a Tigris 1993 Kft.-nek.

A teljes cikk ITT olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.