Politika

Orbán Balázs: Brüsszelben változást kell elérni

Orbán Balázs: Brüsszelben változást kell elérni

2023. szeptember 9., szombat
Orbán Balázs: Brüsszelben változást kell elérni

Brüsszelben változásokat kell elérni, ehhez Európában és Magyarországon is a jobboldali képviselőknek kell bizalmat kapniuk a jövő évi európai uniós választáson - hangsúlyozta a miniszterelnök politikai igazgatója a Somogy vármegyei Kötcsén, a Polgári Magyarországért Alapítvány Polgári Piknik elnevezésű rendezvényének helyet adó Dobozy-kúria előtt újságíróknak.

Orbán Balázskijelentette:

Brüsszelt foglyul ejtette a háborúpárti és korrupt elit, az elmúlt időszakban meghozott, elhibázott döntések nagyon komoly károkat okoznak Európának, amelynek versenyképessége egyre romlik.

A megoldást az jelenti, hogy az európai parlamenti választásokon mindenhol Európában - erre van is esély - a jobboldali pártok erősödnek. Hozzátette:

Magyarországon is a jobboldali erők, a Fidesz-KDNP képviselőinek kellene bizalmat kapniuk, "akkor tudnánk az Európai Unióban, Brüsszelben változásokat elérni".

"Ez lesz a legnagyobb kérdés a mai kötcsei találkozón" - mondtaOrbán Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.