Politika

Nacsa Lőrinc: felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt

Nacsa Lőrinc: felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt

2023. szeptember 10., vasárnap
Nacsa Lőrinc: felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt

A KDNP frakciószóvivője a Magyar Nemzet oldalán szombaton a témában megjelent hírt úgy kommentálta, "a baloldal nyíltan azért dolgozik, hogy Brüsszel ne a magyar családoknak, pedagógusoknak és vállalkozásoknak járó pénzeket fizesse ki, hanem balliberális holdudvarukat tömje milliárdokkal".

"Donáth Anna is elismerte, hogy személyes küldetésének érzi, hogy a lehető legtöbb forrást küldje a civileknek. Az viszont a napnál is világosabb, hogy ezek valójában csak álcivil szervezetek, a legtöbb közvetlen kapcsolatban áll a Soros-birodalommal és kiszolgálja annak politikai ambícióit"

- mondta Nacsa Lőrinc.

Kiemelte: "Brüsszel a dollárbaloldal segítségével olyan álcivil szervezeteket pénzel, amelyek a nemzeti kormányok megdöntésében, a magyar dollárbaloldal hatalomra juttatásában érdekeltek, hiszen részesei a Soros-hálózatnak", és példaként az Amnesty Internationalt és a Magyar Helsinki Bizottságot hozta fel.

"Donáth Anna és a dollárbaloldal pedig büszkén vállalja, hogy mindent megtesznek azért, hogy a jogosan nekünk járó forrásokat a magyar családok és pedagógusok ne kaphassák meg, kerüljenek inkább az őket kiszolgáló NGO-khoz. Ez felháborító"

- fogalmazott a frakciószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.